top of page

YKSINKERTAISTA

JA SELKEÄÄ.

Kun astut ovestamme sisään, tiedät, että toimeksiantosi hoidetaan ammattitaidolla ja tinkimättömällä asenteella. Lupaamme pitää asiat yksinkertaisina ja selkeinä.

TOIMINTAAMME OHJAA

YRITYKSESI MENESTYMINEN

Hyvät pärjäävät aina. Tulevaisuudessa entistä paremmin. Tehtävämme on auttaa yritystäsi oman hyvyytensä – kilpailuetunsa – tunnistamisessa ja hyödyntämisessä. Kun tässä onnistumme, pärjäämme itsekin.
 

"Kompaktin kokoinen mainostoimisto, jossa asiakas saa äänensä kuuluviin.”

Image by Mark Basarab

PANOSTAMME EROTTUVIEN IDOIDEN SYNNYTTÄMISEEN

Suunnittelemme liiketoimintaasi palvelevia ideoita ja ratkaisuja. Toteutuksessa hyödynnämme oman väkemme ohella teknisiä kumppaneita, painotaloja, filmiyhtiöitä, mediatoimistoja ym. yhteistyötahoja.

Read More
Image by an_vision

PIDÄMME ASIAT YKSINKERTAISINA JA SELKEINÄ

Monet brändityöhön liittyvät termit ovat ihmisille niin vaikeita, että maailmankuulut yrityksetkin käyttävät niitä ristiriitaisesti ja väärin. Pyrimme puhumaan selkokieltä ja välttämään jargonia viimeiseen asti.

Read More
Image by Akhil Verma

USKOMME TASA-ARVOISEEN KUMPPANUUTEEN

Arvostamme avointa dialogia. Emme tärkeile. Kerromme mielipiteemme, vaikka olisimme kanssasi eri mieltä. Saatamme joskus olla sitäkin mieltä, ettei kaikkea kannata uusia, vaan rahan voi käyttää fiksumminkin. Kerromme sinulle senkin.

Read More

KIINNOSTUITKO?

Vastaamme jokaisesta toimeksiannosta henkilökohtaisesti, aikaamme ja vaivaamme säästämättä. Ota yhteyttä, jutellaan.
 

bottom of page