top of page

TUOREITA TÖITÄMME: HOTELLI HAVU

Kun elämä maistuu puisevalta, tule Hotelli Havuun. Suunnittelimme Uudenkaupungin keskustassa sijaitsevalle hotelli-ravintolalle identiteetin, verkkosivut sekä mainonnan konseptin.Pitkän perinteen omaava Hotelli Lännentie sai hiljattain uudet omistajat. Samalla matkailijoita ja mm. Uudenkaupungin autotehtaan yritysasiakkaita palveleva hotelli koki perusteellisen kasvojenkohotuksen. Majoitustilojen ohella myös ravintolat remontoitiin ja niiden konseptit mietittiin uusiksi.


Mainostoimistoksi valikoitui Käänne Agency, jonka tekijöillä on mittava kokemus matkailuun liittyvien palvelujen, kuten hotellien, ravintoloiden, hiihtokeskusten, risteilyjen ja valmismatkojen markkinoinnista.
Suunnittelimme Havu-brändin identiteetin ja sovellukset hotellin ulkotiloista aina henkilöstön asuihin ja menuihin asti. Wordpress-verkkosivut toteutimme yhteistyössä mainion teknisen kumppanimme Pixelworkin kanssa.


Kampanjointi mediassa ja somekanavissa käynnistyy kesän kynnyksellä, perhe- ja työmatkailijoiden sekä paikallisten asukkaiden iloksi.


Tutustu verkkosivuihin: hotellihavu.fi
bottom of page