top of page

TUOREITA TÖITÄMME: KEMIKAALITON OWNWELL-MENETELMÄ

Kemikaalittomat menetelmät ovat siivouksen seuraava, maailmanlaajuinen trendi. Meillä on ilo rakentaa suomalaisen innovaation, Ownwellin menestystarinaa.
Maailmalla tuotetaan teollisesti kymmeniä tuhansia eri kemikaaleja, eikä kemikaalien kaikkia ympäristö- ja terveysvaikutuksia tunneta, varsinkaan pitkällä aikavälillä. Siksi alan tutkimus- ja kehitystoiminta panostaa kemikaalittomien menetelmien löytämiseksi siivoukseen.


Ownwell on patentoitu suomalainen innovaatio, joka perustuu puhdistettuun vesijohtoveteen ja siihen lisättyihin turvallisiin mikrobeihin. Ensi vaiheessa menetelmää hyödynnetään ammattisiivouksessa.


Tulokset ovat erittäin rohkaisevia. Puhdasta jälkeä syntyy kouluissa, päiväkodeissa, julkisissa tiloissa, ravintoloissa, toimistoissa ym. kiinteistöissä ilman turhia kemikaaleja.


"Käänne Agency on ollut strateginen kumppanimme, ja tuonut arvokasta näkemystä yrityksemme kommunikaatioon. Luovan suunnittelun tuloksena olemme saaneet uudet kotisivut, myynti- ja viestintämateriaalit, pakkaukset, brändikuvat ym. joustavasti ja ammattitaidolla", iloitsee toimitusjohtaja Timo Kaarlela.


Siivouksen käänne on vahvasti käsillä. Kehityksestä hyötyvät siivoojat, tilojen käyttäjät sekä yhteinen ympäristömme.


www.ownwell.fi
bottom of page