top of page

ME OLEMME KÄÄNNE

Olemme alan kokeneita ja palkittuja ammattilaisia. Sinulle asiakkaana tämä näkyy hyvänä osumatarkkuutena, ripeytenä ja kustannustehokkuutena. Ihmisinä emme taida olla hankalimmasta päästä. Aika monet ovat todenneet, että kanssamme on kiva tehdä töitä.

YDINTIIMI

Palveluksessasi on seuraava ydintiimi, jonka kanssa keskustelet aina suoraan toimeksiantosi suunnittelusta, tuotannosta, aikataulusta ja budjetista, ilman välikäsiä. Täydennämme ydintiimiämme aina kulloisenkin tehtävän vaatimilla lisäresursseilla.

Kaanne_simo.jpg

SIMO PERÄLÄ

Asiakkuusjohtaja

Simo on toiminut yli 20 vuotta maan nimekkäimmissä toimistoissa projekti-, asiakkuus- ja toimitusjohtajana B2B- ja B2C-markkinoinnin parissa. Simo on vastannut tuloksellisesta ja palkitusta markkinointiviestinnästä mm. seuraaville brändeille: Neste Oil, Fonecta, Nokia Mobile Phones, R-kioski, Tapiola, Hartwall, Paulig, Valio ja Kesko. Johtajana Simo korostaa positiivisuuden merkitystä sekä erilaisten vahvuuksien tunnistamista ja hyödyntämistä tiimityössä.

+358 40 506 8401

  • LinkedIn - White Circle
Kaanne_pasi.jpg

PASI RAJAHALME

Suunnittelija, AD

Pasi on monipuolinen ja tarkkakätinen AD, joka haastaa itseään ja asiakkaitaan ajattelemaan uudella tavalla. Pasilla on hallussaan sekä perinteiset että digitaaliset kanavat. Pasi pyrkii aina antamaan asiakkailleen avun tuovia vastauksia ja ratkaisuja, ilman turhaa tärkeilyä. Miehellä on kokemusta ja perspektiiviä tekemiseen sekä B2B- että B2C-asiakkuuksista, joukossa mm. Fonecta, Långvik, TVO, Timberwise, Helsingin Mylly, Ekströms, Victorinox, Pouttu ja Karhu.

 

+358 400 894 999

  • LinkedIn - White Circle
Kaanne_juha.jpg

JUHA VILJANEN

Suunnittelija, copy

Juha on kokenut ja palkittu mainonnan ammattilainen, joka on toiminut pitkään suunnittelutehtävissä maan nimekkäimmissä toimistoissa. Juhan kynän ja ajattelun jälki on näkynyt kommunikaatiossa mm. seuraaville asiakkaille: Alko, Fazer Leipomot, Fonecta, DNA, Hartwall, Snellman, Alma Media, MTV3 ja R-kioski. Juhan motto: lupausten pitäminen on tärkeämpää kuin raha. Eurot seuraavat asiakkaiden ja kollegojen tyytyväisyydestä.

 

+358 40 543 3346

  • LinkedIn - White Circle
simo

ASIANTUNTIJAT

Omaa osaamistamme täydentävät asiantuntijat auttavat asiakkaitamme kasvun ja kansainvälistymisen tiellä. Meillä asiakas saa palvelukseensa juuri tarpeitaan vastaavan tiimin ja osaamisen.

laura.jpg

LAURA TURUNEN

Liiketoiminnan kehittäminen

 

KTM Laura Turunen on tehnyt tiivistä yhteistyötä kanssamme asiakasyritystemme valmentamiseksi sekä niiden kilpailukyvyn analysoimiseksi ja kohentamiseksi. Laura on 20-vuotisen uransa aikana perehtynyt monipuolisesti pk- ja perheyritysten sekä startupien markkinoinnin, myynnin ja liiketoiminnan haasteisiin. Lauran työskentelytapa on aina asiakaslähtöinen. Lauran energinen ja positiivinen luonne johtaa usein nopeisiin tuloksiin ja hyvää tekemisen meininkiin.

  • LinkedIn - White Circle
tanja.jpg

TANJA LEPPÄAHO

Kansainvälistyminen

 

KTT Tanja Leppäaho toimii LUT-yliopistossa kasvuyrittäjyyden professorina ja tarjoaa arvokasta apuaan asiakkaidemme kansainvälistymishankkeissa. Tanja on tutkinut yli kymmenen vuotta suomalaisten pk-yritysten kansainvälistymistä, ja tietää tarkalleen, mikä erottaa kansainvälisillä markkinoilla menestyjät muista. Tanjan osaamisen taustalla on satojen pk-yritysten kansainvälistymisanalyysi sekä lukuisat ulkomaan työkokemukset.

  • LinkedIn - White Circle
jenni.jpg

JENNI LUOMA

Muutoksen johtaminen

 

KTT Jenni Luoma on kokenut HR-ammattilainen, joka toimii asiakasyritystemme kumppanina erilaisissa muutoksen ja henkilöstön johtamisen tilanteissa. Jennin työtapa on osallistava ja oivalluttava. Hän auttaa ymmärtämään organisaation nykytilaa ja kehityspotentiaalia, ja ohjaa ihmisiä ja organisaatioita muuttumaan – luopumaan vanhasta ja omaksumaan uutta. Käytössä on testattuja työkaluja ja toimintamalleja, jotka auttavat tekemään tavoitteista totta.

  • LinkedIn - White Circle
laura
tanja
jenni
bottom of page