ME OLEMME KÄÄNNE

Olemme alan kokeneita ja palkittuja ammattilaisia. Sinulle asiakkaana tämä näkyy hyvänä osumatarkkuutena, ripeytenä ja kustannustehokkuutena. Ihmisinä emme taida olla hankalimmasta päästä. Aika monet ovat todenneet, että kanssamme on kiva tehdä töitä.

YDINTIIMI

Palveluksessasi on seuraava ydintiimi, jonka kanssa keskustelet aina suoraan toimeksiantosi suunnittelusta, tuotannosta, aikataulusta ja budjetista, ilman välikäsiä. Täydennämme ydintiimiämme aina kulloisenkin tehtävän vaatimilla lisäresursseilla.

SIMO PERÄLÄ

Simo on toiminut yli 20 vuotta maan nimekkäimmissä toimistoissa projekti-, asiakkuus- ja toimitusjohtajana B2B- ja B2C-markkinoinnin parissa. Simo on vastannut tuloksellisesta ja palkitusta markkinointiviestinnästä mm. seuraaville brändeille: Neste Oil, Fonecta, Nokia Mobile Phones, R-kioski, Tapiola, Hartwall, Paulig, Valio ja Kesko. Johtajana Simo korostaa positiivisuuden merkitystä sekä erilaisten vahvuuksien tunnistamista ja hyödyntämistä tiimityössä.

 

Simo Perälä

Asiakkuusjohtaja

  • LinkedIn - White Circle

PASI RAJAHALME

Pasi on monipuolinen ja tarkkakätinen AD, joka haastaa itseään ja asiakkaitaan ajattelemaan uudella tavalla. Pasilla on hallussaan sekä perinteiset että digitaaliset kanavat. Pasi pyrkii aina antamaan asiakkailleen avun tuovia vastauksia ja ratkaisuja, ilman turhaa tärkeilyä. Miehellä on kokemusta ja perspektiiviä tekemiseen sekä B2B- että B2C-asiakkuuksista, joukossa mm. Fonecta, Långvik, TVO, Timberwise, Helsingin Mylly, Ekströms, Victorinox, Pouttu ja Karhu.

 

Pasi Rajahalme

Suunnittelija, AD

+358 400 894 999

pasi@kaanne.fi

  • LinkedIn - White Circle

JUHA VILJANEN

Juha on kokenut ja palkittu mainonnan ammattilainen, joka on toiminut pitkään suunnittelutehtävissä maan nimekkäimmissä toimistoissa. Juhan kynän ja ajattelun jälki on näkynyt kommunikaatiossa mm. seuraaville asiakkaille: Alko, Fazer Leipomot, Fonecta, DNA, Hartwall, Snellman, Alma Media, MTV3 ja R-kioski. Juhan motto: lupausten pitäminen on tärkeämpää kuin raha. Eurot seuraavat asiakkaiden ja kollegojen tyytyväisyydestä.

 

Juha Viljanen

Suunnittelija, copy

+358 40 543 3346

juha@kaanne.fi

  • LinkedIn - White Circle

KIINNOSTUITKO?

Vastaamme jokaisesta toimeksiannosta henkilökohtaisesti, aikaamme ja vaivaamme säästämättä. Ota yhteyttä, jutellaan.