top of page
Black Background

Ihmiset

Keitä olemme?

Olemme alan kokeneita ammattilaisia. Sinulle asiakkaana tämä näkyy hyvänä osumatarkkuutena, ripeytenä ja kustannustehokkuutena. Ihmisinä emme taida olla hankalimmasta päästä. Aika monet ovat todenneet, että kanssamme on kiva tehdä töitä.

Asiantuntijat

Omaa osaamistamme täydentävät asiantuntijat auttavat asiakkaitamme kasvun ja kansainvälistymisen tiellä. Meillä asiakas saa palvelukseensa juuri tarpeitaan vastaavan tiimin ja osaamisen.

KTM Laura Turunen on tehnyt tiivistä yhteistyötä kanssamme asiakasyritystemme valmentamiseksi sekä niiden kilpailukyvyn analysoimiseksi ja kohentamiseksi. Laura on 20-vuotisen uransa aikana perehtynyt monipuolisesti pk- ja perheyritysten sekä startupien markkinoinnin, myynnin ja liiketoiminnan haasteisiin.

Liiketoiminnan kehittäminen

Laura

Turunen

KTT Tanja Leppäaho toimii LUT-yliopistossa kasvuyrittäjyyden professorina ja tarjoaa arvokasta apuaan asiakkaidemme kansainvälistymishankkeissa. Tanja on tutkinut yli kymmenen vuotta suomalaisten pk-yritysten kansainvälistymistä, ja tietää tarkalleen, mikä erottaa kansainvälisillä markkinoilla menestyjät muista.

Kansainvälistyminen

Tanja

Leppäaho

KTT Jenni Luoma on kokenut HR-ammattilainen, joka on valmentanut asiakasyritystemme johtoa ja henkilöstöä erilaisissa muutostilanteissa. Jenni auttaa ymmärtämään organisaation nykytilaa ja potentiaalia, ja ohjaa ihmisiä ja organisaatioita kehittymään – luopumaan vanhasta ja omaksumaan uutta.

Muutoksen johtaminen

Jenni

Luoma

Ydintiimi

Palveluksessasi on seuraava ydintiimi, jonka kanssa keskustelet aina suoraan toimeksiantosi suunnittelusta, tuotannosta, aikataulusta ja budjetista, ilman välikäsiä. Täydennämme ydintiimiämme aina kulloisenkin tehtävän vaatimilla lisäresursseilla.

Simo on toiminut yli 20 vuotta eturivin toimistoissa projekti-, asiakkuus- ja toimitusjohtajana B2B- ja B2C-markkinoinnin parissa. Simo on vastannut tuloksellisesta ja palkitusta markkinointiviestinnästä lukuisille johtaville brändeille. Johtajana Simo korostaa positiivisuuden merkitystä sekä erilaisten vahvuuksien tunnistamista ja hyödyntämistä tiimityössä.

Asiakkuusjohtaja

Simo

Perälä

+358 40 506 8401

  • LinkedIn

Pasi on monipuolinen ja tarkkakätinen AD, joka haastaa itseään ja asiakkaitaan ajattelemaan uudella tavalla. Pasilla on hallussaan sekä perinteiset että digitaaliset kanavat. Pasi pyrkii aina antamaan asiakkailleen avun tuovia vastauksia ja ratkaisuja, ilman turhaa tärkeilyä. Miehellä on kokemusta ja perspektiiviä tekemiseen sekä B2B- että B2C-asiakkuuksista.

Suunnittelija, AD

Pasi

Rajahalme

+358 400 894 999

  • LinkedIn

Juha on kokenut ja palkittu mainonnan ammattilainen, joka on toiminut pitkään suunnittelutehtävissä maan nimekkäimmissä toimistoissa. Juha kynän ja ajattelun jälki on näkynyt kommunikaatiossa lukuisten eri toimialojen asiakkaille. Juhan motto: lupausten pitäminen on tärkeämpää kuin raha. Eurot seuraavat asiakkaiden ja kollegojen tyytyväisyydestä.

Suunnittelija, copy

Juha

Viljanen

+358 40 543 3346

  • LinkedIn
bottom of page