top of page

innoavia

Oppaasi ilmailun uuteen aikaan

Uusien teknologioiden myötä ilmailussa on alkamassa ennennäkemätön aika.

 

Dronejen avulla voidaan kaukokartoittaa, mitata ja kuljettaa tavaroita. Terveydenhuollossa droneja on jo koekäytetty lennättämään lääketieteellisiä näytteitä ja muita kiireellisiä lähetyksiä. Tulevaisuudessa droneilla voidaan luoda tasavertaisempia palveluita haja-asutusalueiden asukkaille ja hillitä hiilijalanjäljen kasvua.

 

Innoavia perustettiin joulukuussa 2013 auttamaan asiakkaita hyödyntämään miehittämättömän ilmailun mahdollisuuksia. Kyseessä on suomalaisten ilmailun ammattilaisten perustama konsulttiyhtiö, joka palvelee drone-alan toimijoita ja kaupunki-ilmailusta vastaavia viranomaisia ympäri Eurooppaa.

 

Saimme mahdollisuuden kehittää tämän intohimoisen asiantuntijayhtiön brändistrategiaa, yritysidentiteettiä ja markkinointitoimenpiteitä, jotka ohjaavat Innoaviaa eteenpäin alan johtavana eurooppalaisena toimijana.

 

Strateginen näkemys, visuaalinen identiteetti, nimeäminen, verkkosivut, still- ja videokuvatuotannot, oppaiden suunnittelu: Käänne Agency.

 

www.innoavia.com

Innoavia

innoavia_www.jpg
Innoavia graafinen ohje
Innoavia graafinen ohje
Innoavia Tero ja Jonas

"Saimme lentävän lähdön yhtiöllemme, kiitos! Olemme todella vaikuttuneita Käänteen ammattitaidosta. Yrityksellemme löytyi erottuva visuaalinen identiteetti ja puheen tapa. Uudet kotisivut ja markkinointimateriaalit resonoivat asiakkaissamme."

Tero Vuorenmaa

toimitusjohtaja, Innoavia Oy

Innoavia Tero
Innoavia Tero ja Jonas
Innoavia Dronen tarkastus
Image by Peter Nguyen

OPPAASI ILMAILUN

UUTEEN AIKAAN.

Innoavia Powerpoint pohja
Simo Perälä, asiakkuusjohtaja, mainostoimisto Käänne Agency.

Simo Perälä

Asiakkuusjohtaja

+358 40 506 8401

simo@kaanne.fi

Haluatko kuulla lisää?

bottom of page