top of page

Remoted

Hyppää kaupunkiliikkumisen tulevaisuuteen

Sähköiset robottibussit tarjoavat kiehtovan mahdollisuuden liikkumispalveluiden kehittämiseen kaupungeissa. Automaatiota ja digitalisaatiota hyödyntävät robottibussit täydentävät joukkoliikennettä, nostavat palvelutasoa ja vapauttavat tilaa autoilta ihmisille.

 

Robottiajoneuvot ovat tulevaisuutta paitsi kaupunkiliikenteessä myös teollisuuspuistoissa, lomakylissä, kampuksilla ja hyvinvointialueilla. Tekninen kehitys on nopeaa. Pilotoinneista siirrytään parasta aikaa robottiajoneuvojen käyttöön ympäri Suomea.

 

Asiakkaamme Remoted on johtava autonomisten ajoneuvojen operaattori Suomessa. Yhtiö on keskittynyt "liikkuminen palveluna" -palveluliiketoimintaan (Mobility as a Service, MaaS). Remoted ei kehitä tai valmista robottiajoneuvoja, vaan vuokraa tai hankkii ne valmistajilta. Asiakas, esimerkiksi joukkoliikenteen järjestäjä, saa palvelun täydellisenä avaimet käteen -ratkaisuna.

 

Remoted valitsi Käänne Agencyn kumppanikseen tukemaan yhtiön strategiaa ja toteuttamaan myynnin ja markkinoinnin toimenpiteitä. Olemme innoissamme yhteisestä matkastamme kohti liikkumisen monipuolisempaa, turvallisempaa ja ympäristöystävällisempää tulevaisuutta.

 

Strateginen näkemys, visuaalinen identiteetti ja puheen tapa, verkkosivut, myynnin tukimateriaalit: Käänne Agency.

 

www.remoted.fi

Remoted

remoted_www.jpg
ohmio_lift.jpg

"Yhteistyö Käänteen kanssa on ollut avointa, mutkatonta ja tuloksia tuottavaa. Ammattilaisten kanssa on ilo työskennellä."

Tatu Nieminen

toimitusjohtaja, Remoted Oy

REMOTED_MEISTÄ-HERO.jpg

A REVOLUTION IN URBAN MOBILITY

Simo Perälä, asiakkuusjohtaja, mainostoimisto Käänne Agency.

Simo Perälä

Asiakkuusjohtaja

+358 40 506 8401

simo@kaanne.fi

Haluatko kuulla lisää?

bottom of page