top of page
IMG_8283.jpg

SOL Kiinteistöpalvelut

Kun on innostusta, on saavutuksia

Kiinteistöhuolto on toimiala, jolla palvelun laatu on pitkään koettu alhaiseksi. Huoltoyhtiöt näyttäytyvät toistensa kaltaisilta, eikä markkinaa tunnu johtavan kukaan. Asiakkaat on opetettu ostamaan halvinta hintaa, kaavamaisin sopimuksin.

 

Tästä on seurauksena yleinen tyytymättömyys ja alhainen asiakasuskollisuus.

 

SOL Kiinteistöpalvelut halusi haastaa markkinaa ja voittaa huonoon palveluun kyllästyneet asiakkaat puolelleen. Voittavaksi kilpailueduksi määriteltiin hyvin johdettu joukkuepeli, jossa osaavat ihmiset palvelevat asiakkaitaan sitoutuneesti.

 

Palveluun haluttiin tuoda vanhan ajan talonmieshenkeä. Menestysresepti rakennettiin ihmisten, heidän innostuksensa ja aktiivisuutensa varaan. 

 

Näistä lähtökohdista olemme suunnitelleet SOL Kiinteistöpalveluiden strategiaa tukevia toimenpiteitä verkkosivuista filmeihin, suoramarkkinointiin ja myyntiesityksiin. Räätälöidysti, ilman valmiita temppulistoja.

 

Strateginen näkemys, markkinoinnin ja myynnin kehittäminen, verkkosivut, valokuva- ja videotuotannot, suoramarkkinointi, myynnin tukimateriaalit: Käänne Agency.

 

www.solkiinteistopalvelut.fi

SOL Kiinteistöpalvelut

Kun on innostusta, on saavutuksia. SOL Kiinteistöpalvelut haluaa rekrytoida parhaat ja motivoituneimmat työntekijät. Ja antaa heille vapauden onnistua työssään. Se on yhtiön tärkein keino pitää asiakkaansa tyytyväisinä.

Sol_www.jpg
sol_etusivu_edited.png

"Kiinteistöhuollon toimialalla valmiit temppulistat palvelevat harvoin asiakasta parhaalla tavalla. Sama pätee markkinointiin. Käänteen kavereilla on kyky kuunnella ja hahmottaa nopeasti olennainen. Olemme saaneet heiltä vaikuttavia ratkaisuja, räätälöidysti tarpeisiimme."

Juha Nissinen

asiakkuuspäällikkö, SOL Kiinteistöpalvelut Oy

hamina.jpg

"Haastamme alan palvelukäytännöt kyetäksemme palvelemaan asiakkaitamme paremmin."

Simo Perälä, asiakkuusjohtaja, mainostoimisto Käänne Agency.

Simo Perälä

Asiakkuusjohtaja

+358 40 506 8401

simo@kaanne.fi

Haluatko kuulla lisää?

bottom of page