top of page
650A3491.jpg

Hurrikaanit

Viemärihuollot ja muut paskaduunit hymyssä suin

Hurrikaanit tunnistat pirteänvihreästä kalustosta. Sekä osaajista, jotka avaavat viemärisi, tyhjentävät kaivosi, sulattavat putkesi ja tutkivat salaojasi.

 

Yli 50 henkeä työllistävän perheyrityksen tarina alkoi vuonna 1964, kun Helsingin kaupungin Munkkisaaren vedenpuhdistamolla tarvittiin lietteen ajoa varten loka-autoja. Vuodet vierivät, menetelmät kehittyivät, mutta yksi säilyi: reilun, avoimen ja toisia kunnioittavan yrityskulttuurin merkitys.

 

Yrityskulttuuri on Hurrikaanien voimavara, jonka pohjalle markkinoinnin ja myynnin toimenpiteet perustetaan. Meillä on ollut ilo tehdä yhteistyötä Hurrikaanien kanssa poikkeuksellisen tiiviisti ja laaja-alaisesti. Asiakkuusjohtaja Karo Heinon sanoin: hymyssä suin, hienoin tuloksin.

Verkkosivut, myynnin tukimateriaalit, valokuva- ja videotuotannot, kanta-asiakasohjelma, asiakastarinat: Käänne Agency. Verkkosivujen WordPress-tuotanto: Pixelwork.

www.hurrikaanit.fi

Hurrikaanit

hurrikaanit-Device-Mockup.jpg
Hurrikaanit sähköpostisuora
hurrikaanit_low-07.jpg

"Paskaduunia hymyssä suin, kuuluu Hurrikaanien iskulause. Käänteeltä emme ole vielä paskaduunia saaneet, mutta hymyssä suin on hommia hoidettu, aina hyvin tuloksin."

Karo Heino

asiakkuusjohtaja, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy

Hurrikaanit ilmoitus

Hurrikaanit on yksi isoimmista ja vanhimmista alan yrityksistä pääkaupunkiseudulla. Vuonna 2019 yhtiö laajensi toimintansa Pirkanmaalle.

Hurrikaanit sisäpiiri flyer
Hurrikaanit myynnintuki
Simo Perälä, asiakkuusjohtaja, mainostoimisto Käänne Agency.

Simo Perälä

Asiakkuusjohtaja

+358 40 506 8401

simo@kaanne.fi

Haluatko kuulla lisää?

bottom of page