top of page
(C)-Hannes-Niederkofler_HQ-9997_low.jpg

HETKI SAUNA

_DSC7403 (1).jpg

Uusi saunabrändi kansainvälisille markkinoille

Uusia suomalaisia saunakonsepteja ja -brändejä ei synny joka päivä. Puhumattakaan, että niitä lanseerattaisiin kansainvälisille markkinoille.

Hetki Finland syntyi yrittäjä Janne Oksasen ideasta tarjota ikiaikaista suomalaista hyvinvointikulttuuria eurooppalaisille kuluttajille mahdollisimman helposti, avaimet käteen -periaatteella.

 

Jyväskylästä kotoisin oleva Oksanen asui aiemmin vaimonsa ja neljän lapsensa kanssa 14 vuotta ulkomailla. Työt veivät perhettä maasta toiseen. Kiireisen elämän vastapainoksi perhe jäi kaipaamaan saunan lämpöä, sen mystistä ja rentouttavaa tunnelmaa.

 

Perheen muutettua takaisin Suomeen Oksanen teki elämässään ison ratkaisun. Hän kokosi ympärilleen kokeneiden saunanrakentajien tiimin ja lähti kehittämään ideaa eurooppalaisille yksityisasiakkaille tarjottavasta hirsisaunasta.

"Kävin useiden mainos- ja markkinointitoimistojen kanssa keskusteluja uudesta saunabrändistä. Käänne Agency erottui joukosta. He vakuuttivat strategisella näkemyksellään, osaamisellaan ja jopa tuotekehitykseen liittyvillä ideoillaan", toteaa Oksanen.

Ennen kuin ensimmäinenkään sauna oli valmis, rakensimme saunasta 3D-kuvat ja sijoitimme saunat houkutteleviin pihapiireihin. Hyödynsimme kuvia monipuolisesti kaikessa viestinnässä: kotisivuilla, brändivideoilla, digimarkkinoinnissa, saunan suunnittelutyökalussa, jälleenmyyjämateriaaleissa.

Ensimmäiset Hetki-saunat toimitettiin saksalaisten, tanskalaisten, hollantilaisten ja ranskalaisten asiakkaiden pihoille keväällä 2021, ja samalla 3D-kuvia lähdettiin korvaamaan oikeilla valokuvilla. Myös markkinointimateriaaleja kehitettiin käsi kädessä tuotekehityksen kanssa.

 

Tuoreimpana työnä Oksasen tiimin pöydällä on Hetki-tuoteperheen laajennus. Varmaa on, että yritys pysyy kiireisenä ja yhä useammat eurooppalaiset pääsevät nauttimaan aidon suomalaisen hirsisaunan lämmöstä.

 

Strateginen näkemys, yritysidentiteetti, nimeäminen, verkkosivut, tuotekonfiguraattori, 3D-, video- ja still-kuvatuotannot, esitteet ja myynnin tukimateriaalit jälleenmyyjille: Käänne Agency.

 

www.hetkisauna.com

Hetki Sauna

Hetkisauna esite

"Kävin useiden mainos- ja markkinointitoimistojen kanssa keskusteluja uudesta saunabrändistä. Käänne Agency erottui joukosta. He vakuuttivat strategisella näkemyksellään, osaamisellaan ja jopa tuotekehitykseen liittyvillä ideoillaan."

Janne Oksanen

Toimitusjohtaja, Hetki Finland Oy Ltd

hetki_web_mockup.jpg
Hetkisauna Narvi kiuas
Hetkisauna sisäkuva laadukkaasta suomalaisesta hirsisaunasta
Hetkisauna mita
Hetkisauna tuotekonfiguraattori

Verkkosivuilla olevan suunnittelutyökalun avulla asiakkaat voivat räätälöidä saunan omien mieltymystensä mukaiseksi, viimeisintä yksityiskohtaa myöten.

launch-mockup.jpg
Hetkisauna POS
Hetkisauna Brändikirja
Simo Perälä, asiakkuusjohtaja, mainostoimisto Käänne Agency.

Simo Perälä

Asiakkuusjohtaja

+358 40 506 8401

simo@kaanne.fi

Haluatko kuulla lisää?

bottom of page