top of page
650A1931-2.jpg

Hurrikaanit henkilöstö

Kasvun polku – kehitysprojekti Hurrikaanien henkilöstölle

Hurrikaanit on viemärihuoltoihin ja muihin ympäristöhuollon tehtäviin keskittynyt suomalainen perheyritys.

 

Keväällä 2022 Hurrikaanit päätti pysähtyä koko henkilöstön voimin arvioimaan, missä on onnistuttu, ja missä lähdetään tavoittelemaan lisää onnistumisia. Vastauksia haettiin mm. seuraaviin kysymyksiin: Kuinka tiedon kulku sujuu ja kuinka se voisi sujua paremmin? Kuinka asiakkaiden palveleminen toimii ja miten sitä voisi parantaa? Onko toimintatavoissa kehittämisen varaa?

 

Kehityspäivät järjestettiin Käänne Agencyn toimitiloissa Espoon Friisilässä yhteensä neljän päivän aikana koko Hurrikaanien 50-päiselle henkilöstölle. Projektin vetovastuu oli Käänteen asiantuntijalla KTT Jenni Luomalla, joka on kokenut muutoksen johtamisen ammattilainen.

 

Projekti koettiin tärkeäksi ja hyödylliseksi. Isoja ja pieniä kehitysehdotuksia syntyi runsaasti. Heittäytyminen ja omistautuminen oli silmiin pistävää. Sekä omalle henkilöstölle että projektissa mukana olleille asiantuntijoille vahvistui: menestymisen eväät ovat kasassa Hurrikaanien hienolla joukkueella.

 

Kasvun polku -kehitysprojektin suunnittelu ja toteutus: Käänne Agency ja Jenni Luoma.

Hurrikaanit, henkilöstö

_MG_6320.jpg
Ympäristöhuolto Hurrikaanit kutsu
Ympäristöhuolto Hurrikaanit
Ympäristöhuolto Hurrikaanit workshop
Kim Heino, Karo Heino, Simo Perälä, Jenni Luoma

Kehityspäivien tärkeänä tavoitteena oli luoda positiivista työilmapiiriä, jossa työntekijät oppivat toisiltaan ja jakavat parhaita käytäntöjä. Suunnittelupöydän ääressä Hurrikaanien toimitusjohtaja Kim Heino, asiakkuusjohtaja Karo Heino, Käänteen asiakkuusjohtaja Simo Perälä ja asiantuntija Jenni Luoma.

Simo Perälä, asiakkuusjohtaja, mainostoimisto Käänne Agency.

Simo Perälä

Asiakkuusjohtaja

+358 40 506 8401

simo@kaanne.fi

Haluatko kuulla lisää?

bottom of page