top of page
Stairs

Liiketoiminnan kehittäminen

Kun suunnittelet yrityksesi tulevaisuutta, kannattaa hyödyntää ammattilaisten osaamista. Saat yritykseesi perehtyneen kumppanin, selkeät suunnitelmat ja varmuutta päätöksiisi.

Markkinointi

Tuemme yrityksesi markkinoinnin suunnittelua ja kehittämistä, liiketoimintasi tavoitteisiin perustuen. Voit olla yhteydessä meihin matalalla kynnyksellä, autamme mielellämme.

 

Asiakkaanamme saat käyttöösi digitaalisen työkalun markkinoinnin vuosisuunnitteluun. Kyseessä on budjettipohjainen sovellus, joka tuo markkinoinnin johtamiseen selkeyttä ja suunnitelmallisuutta.

 

Asiantuntijamme: Simo Perälä

Kilpailukyvyn kehittäminen

Yritysten kilpailukyky perustuu yhä vahvemmin jatkuvaan kehittymiseen. Systemaattisella ja strategialähtöisellä vahvuuksien kehittämisellä voidaan saada aikaan merkittäviä liiketoimintahyötyjä, joilla vastata kilpailuun ja toimintaympäristön muuttuviin haasteisiin.

 

Kumppaninasi tunnistamme kehittämisen paikat ­– jopa suoranaiset menestyksen esteet. Yhdessä piirrämme tiekartan menestykseen.

 

Asiantuntijamme: Laura Turunen

Kansainvälistyminen

Pk-yritysten kansainvälistymiseen ja vientiin liittyy paljon mahdollisuuksia. Harva pk-yritys lähtee matkaan yksin, yleensä aina tarvitaan jonkun ulkopuolisen apua. Kansainvälistymisen polkuja on monia. Yleensä matka kannattaa aloittaa analysoimalla nykytila:

 

  • Analyysi omasta yrityksestä

  • Markkina- ja asiakasanalyysi

  • Kilpailija-analyysi

  • Osto- ja myyntiprosessit, sopimuskäytännöt

  • Omat strategiset vahvuudet ja kilpailuedut

  • Oma kilpailustrategia

 

Asiantuntijamme: Tanja Leppäaho

Muutoksen johtaminen

Jotta yrityksen potentiaali saadaan parhaiten hyödynnettyä, on varmistettava, että yksilöt ja organisaatio kykenevät suuntaamaan voimansa yrityksen tavoitteiden mukaisesti.

 

Konsultoimme ja toimimme yrityksesi kumppanina tässä. Autamme ymmärtämään organisaatiosi nykytilaa ja kehityspotentiaalia. Käytössämme on testattuja työkaluja ja toimintamalleja, jotka motivoivat ja auttavat tavoitteiden saavuttamisessa.

 

Asiantuntijamme: Jenni Luoma

Business Finland -rahoitus

Business Finland tarjoaa rahoitusta kasvun ja kansainvälistymisen tueksi erityisesti pk-yrityksille. Olemme auttaneet rahoituksen hakemisessa monia asiakkaitamme, jotka ovat saaneet merkittävää tukea hankkeisiinsa.

 

Business Finlandin kiinnostavimmat rahoituspalvelut asiakkaillemme ovat

 

  • Innovaatioseteli

  • Tempo-rahoitus

  • Into-rahoitus

Lue lisää Business Finland -rahoituksesta

 

Asiantuntijamme: Laura Turunen

bottom of page